luni, 21 septembrie 2009

faceva.ro

PLANGERE, plangeri - romanul are multe pasiuni. In top cinci, pe langa masini, fotbal, bere, cumparaturi (o simpla supozitie, daca sunteti de alta parere sunteti invitati sa faceti alt top) se afla si lamentatia. Si ce putea aduce Craciunul mai devreme, decat cadoul oferit de spunesitu.ro?

Site-ul este raiul nemultumitilor, un loc mirific unde mila si razvratirea impotriva sistemului sunt la ordinea zilei. Ii intalnesti pe toti aici: Hitleri care ar ucide populatia si ar face una noua, sa o ofere de-a gata, legata cu fundita rosie, generatiilor viitoare, romani care se plang ca tiganii au mai multe drepturi, elevi care cer sa li dea inapoi dreptul "de a umbla cu celulita la vedere", fara uniforme "comuniste", oameni cu frica de doctori si spitale.

Nu scapi de ei nici cand inchizi calculatorul. La televizor o voce ragusita, venita parca de sus, dintre nori te intreaba "Tie iti place tara asta asa cum a ajuns?" sau "Si tie iti e frica sa ajungi in spitalele din Romania?". Iesi din casa, iei autobuzul care inca mai pastreaza miresmele de vara ale oamenilor care folosesc dusul doar la sarbatori si dai iar peste una "Tu cat ai asteptat ultima data pentru o hartie?" "Si tu te intrebi ce faci cu diploma ta in strainatate?"

Pe site 4122 AU SPUS si 3202 au COMENTAT. Pentru ce? "Pentru ca incercam sa facem ceva. Si vom aduce oameni care te pot ajuta cu sfaturi, consultatii, indrumari. Nu mai ai niciun motiv sa taci", asa cum zic cei ce au infiintat asa-zisa campanie sociala. Ne-am saturat de sfaturi, consultatii si indrumari. Le primim de cand ne-am nascut. Nu avem nevoie de un site care sa faca acelasi lucru iar de oameni care doar se plang nici atat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu