luni, 8 iunie 2009

Tratament impotriva plictiselii

REFLEXOTERAPIE, reflexoterapii - o metoda terapeutica care se hraneste cu reflexele voastre. Dar cum voi sunteti oameni crescuti in secolul vitezei si nu aveti timp de cabinete aglomerate, de o ora de stat degeaba, de cateva fraze de conversatie politicoasa sau de o dupa-amiaza fara masina si fara injuraturile pe care vi le amintiti de cum ati iesit din scara blocului, am inventat si incercat o noua metoda de reflexoterapie cu rezultate 100% garantate.

Pentru tinerele si cochetele fete carora le place sa fie mereu cu 10 centimetri deasupra tuturor se recomanda aruncarea mijloacelor de tortura. Ma refer in special la cele cu tocuri ce fac gauri in asfalt si cureluse care lasa urme adanci pe unde au trecut. Dupa ce descotorosirea a fost dusa la bun sfarsit, se va merge agale pe trotuarul pietruit pana acasa, ca intr-un remake "Ciuleandra" anul 2009 cu muzica adecvata pe fundal.

Nu uitati sa evitati ramasitele berilor baute de baietii de la bloc sau farfuriile aruncate in urma scandalului cu vecina de la etajul doi. Trei sedinte pe saptamana, timp de o luna ar trebui sa va revigoreze total. Daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului, farmacistului sau primului politist pe care il intalniti. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu